Bloggen om mina tankar och funderingar

Bloggen om mina tankar och funderingar

Om jag bara tar bilder på yngre

StefanPosted by Stefan Westberg Wed, July 23, 2014 15:20:11

Åkte till Hågelby Parken igår gillar nämligen dansa till Drifters.

Publiken var övervägande moget där och under perioden jag stod och fotade fick jag frågan "om jag bara tog bilder på yngre dansare". Svarade att så är inte fallet utan jag tar bilder på dansare i alla åldrar, nu är de så att mogendansare är mycket svårare att plåta eftersom jag vill ha med båda ansiktena och GLADA miner på mina bilder.

I denna grupp med mogendansare är antalet stort som försöker trampa på sina mungipor smiley något jag upptäckt när man sitter och redigerar bilder. Blir många bilder som raderas pga detta. Nu är de inte bara mogenkvällarna de är så på, moderndansarna ser man den tendensen att de är så där med.

Gå gärna in och titta på bilderna från nämnda kväll, av 120 tagna bilder blev dessa kvar och alla är jag inte nöjd med, men kunde inte radera fler vill få några kvar att lägga upp.

http://socialdanser2014.dansbilder.se/#!album-121

//Stefan

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Peter (dansprogram.se) Thu, April 30, 2015 09:05:18

Hej Stefan!
Jag känner igen det fenomenet med mogendansare då jag nu i år har varit på mina två första mogendanser med kameran. Speciellt karlarna är ena riktiga stenansikten, inte alls speciellt enkelt att få med något leende på bilderna.

Det finns förstås undantag, jag har en riktigt fin bild på en äldre man som verkligen ser ut att trivas. Men generellt sett är de definitivt mer svårflörtade än de yngre. Eller så är de bara ovana...