Bloggen om mina tankar och funderingar

Bloggen om mina tankar och funderingar

Påskmaran 2018

StefanPosted by Stefan Westberg Wed, April 04, 2018 10:23:45
Vill bara skicka en stor eloge till arrangörerna till Påskmaran i Kungälv, mycket bra genomförd. Även en eloge till alla ni som var där och dansade, jag har aldrig varit med om att blivit så lite pådansad som i denna mara.

Var i Ljungsbro och dansade till Shine, mycket bra band och bra låtval. Vad jag vill komma till är, innan första låten var slut. Var jag mer pådansad än de två kvällar nere i Kungälv.

Länk till bilderna jag tog under marans två kvällar.

http://dansbilder.se/180330_Paskmaran_2018/


Ha det
//Stefan

  • Comments(2)//bloggen.dansbilder.se/#post7

Facebook

StefanPosted by Stefan Westberg Sat, August 16, 2014 15:47:54

Insåg att jag hade en massa vänner på fb som jag inte hade en aning om vilka de är, lika så sådana jag aldrig pratade lr umgicks med. Behövde göra en rensning där, enklast var att stänga mej själv och öppna en ny med annat namn (Stefan Photoman).

Nu är de gjort smiley har sökt upp några gamla fb vänner och skickat vän förfrågan, resten får söka upp mej och göra en förfrågan. Om jag sen godtar den, de får framtiden visa. Tanken är att jag bara ska ha vänner som jag har närmare kontakt med, mina bilder kan alla se på min hemsida www.dansbilder.se, där de inte bara finns dansbilder utan mycket annat http://dansbilder.se/galleri.html.

//Stefan smiley  • Comments(0)//bloggen.dansbilder.se/#post6

Cyklar

StefanPosted by Stefan Westberg Sun, August 03, 2014 12:01:58

Alltid när jag är ute o går eller åker bil kommer min fundering, pågår de en tävling bland cyklister om vem som ser fånigast ut. Någon som kan ge mej svaret? Vore tacksam för de så jag fick klarhet i detta.

//Stefan  • Comments(0)//bloggen.dansbilder.se/#post5

Om jag bara tar bilder på yngre

StefanPosted by Stefan Westberg Wed, July 23, 2014 15:20:11

Åkte till Hågelby Parken igår gillar nämligen dansa till Drifters.

Publiken var övervägande moget där och under perioden jag stod och fotade fick jag frågan "om jag bara tog bilder på yngre dansare". Svarade att så är inte fallet utan jag tar bilder på dansare i alla åldrar, nu är de så att mogendansare är mycket svårare att plåta eftersom jag vill ha med båda ansiktena och GLADA miner på mina bilder.

I denna grupp med mogendansare är antalet stort som försöker trampa på sina mungipor smiley något jag upptäckt när man sitter och redigerar bilder. Blir många bilder som raderas pga detta. Nu är de inte bara mogenkvällarna de är så på, moderndansarna ser man den tendensen att de är så där med.

Gå gärna in och titta på bilderna från nämnda kväll, av 120 tagna bilder blev dessa kvar och alla är jag inte nöjd med, men kunde inte radera fler vill få några kvar att lägga upp.

http://socialdanser2014.dansbilder.se/#!album-121

//Stefan

  • Comments(1)//bloggen.dansbilder.se/#post4

Dansbandsveckan Malung 2014

StefanPosted by Stefan Westberg Tue, July 22, 2014 13:17:32

Sådär då var Malung över för denna gång smiley impad kan jag inte säga att jag blev, tvärt om fylla och stök långt ner i åldrarna. Man behöver inte dricka flytande självförtroende för att kunna dansa.

Sen de här med hänsyn på dansgolvet de verkar inte finnas alls av vissa grupper av modernbandsdansarna, därför undvek jag bana 3 och 6 utan höll mej till mogenbanorna. Där gick de skapligt bra om man undvek de som körde en slags bugg, tror den kallas "kast med kärring" ser inte bekvämt ut för damen att bli ryckt från håll till håll. smiley

Jag har varit upp till denna vecka nästa alla år sen 1995 och sett förändring på både banor och alkohol konsumtion under dessa år. När jag började fans bara banorna 1,2 och tre, trean var väldigt liten plus att de fanns ett litet hus vid sidan om med en högtalare i där man kunde dansa, huset är rivet och banan är utbyggd två ggr efter de. För att gå in i puben förr var kön obefintlig, men de två sista åren har de varit kö dit på minst 100-150 personer.

De finns mer att gnälla över men nu har jag gnällt färdigt för denna gång, tycker i grund o botten att de är kul att åka upp till Malung denna vecka även om de inte blir hela veckan, ett par dagar räcker och jag kommer med all säkerhet att fara dit igen nästa år. smiley Alltid kul att lyssna/dansa till band man inte hört tidigare och i år blev de några nya att lyssna på (tyvärr inte mycket dans), nämner inga för ordningens skull.

Nu tänker jag fortsätta min semester och hoppas de fina vädret håller i sig tre veckor till.

Ha de gött alla där ute. smiley kram

  • Comments(0)//bloggen.dansbilder.se/#post3

Dansarrangörer

StefanPosted by Stefan Westberg Sat, July 05, 2014 13:37:46
Undrar hur en arrangör tänker :p sista dagen på Ölandsveckan och Ekebofestivalen är i full gång. Hur kan man då arrangera dans i Kungälv och tro de ska komma mängder med dansare, Zlips stod på scenen och gjorde en mycke bra spelning trots 50 tappra dansare som kom. Någon form av tänk borde man som arrangör ha, att inte dra igång dans med den konkurensen i samma upptagningsområde.
De positiva med denna resa :) hittade ett bed and brakfast som jag kan rekommendera med ett bra pris, Älvbacken som ligger vid stranden till Göta älv tre mil norr om Kungälv.
Sitter i skrivande stun med en god kopp kaffe på Eat Cafe' i Trollhättan medans mitt resesällskap tar sig en shoppingrunda på Etage köpcentrum. Dans ikväll är tänkt i Vårgårda till Blender och Sannex, därefter bär de av mot Örebro och min egen säng som alltid är den bästa.

//Stefan


  • Comments(0)//bloggen.dansbilder.se/#post2

Regn

StefanPosted by Stefan Westberg Sun, June 29, 2014 20:13:52

Deprimerande smiley

Jävla skitsommar! Starka funderingar på att trycka på OFF-knappen och be någon spika igen locket smiley

Åkte en sväng till Jönköping för att hämta en vän som inte kom ända hem till Örebro, trevlig resa om man bortser från regnet.

Tänk att jag kan citera en textrad i en av Sven-Ingvars Låtar (tror jag) "rätt som de regnar kommer de en skur" i stort sett var de så hela vägen ner och tebax.

Imorron är de måndag tebax till jobbet smiley hoppas solen orkar fram då.

//S  • Comments(0)//bloggen.dansbilder.se/#post1

Info om mej!

StefanPosted by Stefan Westberg Sat, June 28, 2014 13:13:17

Hej!

Tänkte börja skriva lite om mej själv. Vad jag jobbar med och bor är ju ointressant men för ordningens skull så är de lika bra att te de, hyr en lägenhet i centrala Örebro och jag arbetar som mättekniker på Kumla Kommun gatuavdelningen.

Som ni säkert kommer att märka i de jag skriver med grammatik och stavning, så har jag en släng av dyslexi, stavningen funkar bra med hjälp av stavningskontrollen (tack Google för de).

Resten då? Dans och fotografering är mina stora intressen, nu gissar jag att denna blogg når mest dansare. I inläggen kommer dock mycket annat än dans och fotografering att beröras, tankar/funderingar och saker jag retar mej på.

Många känner igen mej från tävlingsgolvet både som tävlande och bredvid med kameran i händerna, tävlandet är nedlagt sen flera år tebax pga tidsbrist.

Nu får de räcka om mej, tankar och funderingar kommer att dyka upp här då och då när jag behöver tömma hjärnan.

Ha en bra dag smiley

//Stefan  • Comments(0)//bloggen.dansbilder.se/#post0